Ann-Sofi

Jag har gjort många förändringar i mitt inre och i mitt yttre liv.

Jag skulle vilja hjälpa dig att hitta dina svar på hur just du kan må bättre redan idag. Jag vet att du bär dina svar inom dig. Vi hjälps åt att hitta dem tillsammans.

År 2015 fick jag en utmattning och hela mitt liv förändrades på ett par sekunder. Min kropp gav mig yrsel så jag inte kunde stiga upp ur sängen på mornarna. Jag sov större delen av dagen och gick bara upp för att äta och umgås lite med familjen. Min make fick sköta allt under ett par månaders tid. Vilket jag tackar honom för från djupet av mitt hjärta. 

Hela min identitet förändrades, från att alltid vara den som har kontroll, kunde jag inta ha kontroll över något. Från att alltid varit den som hjälpt och stöttat, blev jag den som behövde ta emot hjälp och stöd för att klara av mitt liv. Jag kämpade emot och hatade att inte vara självständig och ha kontroll på vad som händer i familjen och på mitt arbete.

Jag ser det som att livet ger oss hela tiden möjligheter till att läkas och bli hela. Jag hade under en lång tid ignorerat min kropp och min själs signaler, om att ta det lugnt, vila ta hand om mig själv. Jag upplevde det som om som att utmattningen kom som en blixt från en klar himmel och bara drabbade mig. Men nu vet jag att kroppen och livet gav mig många olika signaler och chanser att för att sakta ner och ta det lugnt.

Det var först när jag började acceptera min situation, som vägen till läkning började. Att utbilda mig till SER-terapeut är en del av läkningen. Genom utbildningen började jag förstå de bakomliggande orsakerna till varför jag blev utmattad.